Notícies

  • Tot
  • Coronavirus
  • COVID-19
  • Fòrum Observatori
  • Notícies
  • pandèmia
  • Tecnologia

Buenos datos del mercado laboral, el paro crece un 2,86%, el menor aumento en un mes de octubre, junto a una subida excepcional de la afiliación

El Observatori Marina Alta analiza en su última infografía el mercado laboral en el mes de octubre en la Marina Alta. Buenos datos del mercado laboral, el paro crece un 2,86%, el menor aumento en un mes de octubre, junto a una subida excepcional de la afiliación.

L'atur descendeix en 472 persones respecte a setembre 2019 a la Marina Alta. El millor setembre de la sèrie històrica

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de setembre a la Marina Alta. L'atur descendeix en 472 persones respecte a setembre 2019. El millor setembre de la sèrie històrica.

Agost deixa bones xifres en el mercat laboral: estabilitat de l'atur i caiguda esperada de l'afiliació a la Marina Alta

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes d'agost a la Marina Alta. Bones xifres en el mercat laboral: estabilitat de l'atur i caiguda esperada de l'afiliació a la Marina Alta.

L'ocupació augmenta al juliol fins als 60.590 afiliats i supera els nivells previs a la covid-19

El Observatori Marina Alta analiza en su última infografía el mercado laboral en el mes de julio en la Marina Alta. Se mantienen los buenos datos en julio, caída del 4,2% del paro en la Marina Alta.

L'atur baixa a la Marina Alta en 1.099 persones al juny, nou rècord de caiguda mensual de la sèrie històrica

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de juny a la Marina Alta. L'avanç de la vacunació dóna un respir al mercat laboral al juny.

Contínua el descens de l'atur a la Marina Alta. La desocupació registra al maig la major caiguda en aquest mes

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de maig a la Marina Alta. L'atur continua descendint a la Marina Alta, sent 780 el nombre de persones que han trobat ocupació entre març i abril.

Descendeix l'atur a la Marina Alta per segon mes consecutiu

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes d'abril a la Marina Alta. Millora l'ocupació gràcies a la relaxació de les restriccions i a l'avanç de la vacunació.

Bona dada d'atur al març, amb activació de la contractació i caiguda d'ERTO

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de març a la Marina Alta, un any després de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

COVID-19

L'Observatori Marina Alta informa i analitza els últims avanços de la pandèmia per a conéixer l'evolució que diàriament publica el Ministeri de Sanitat.

Un mal febrer eleva l'atur per damunt dels 14.800 i augmenta fins als 3.761 els ERTO

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de febrer a la Marina Alta, un any després de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Conseqüències de la pandèmia, un 30% més d'aturats i un 30% menys de contractes al gener de 2021 respecte al mateix mes de 2020

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de gener a la Marina Alta, onzé mes de crisi sanitària provocada per la COVID-19.

L'ocupació acaba l'any amb un augment de l'atur de 3.067 persones i amb un descens de l'afiliació de 1.472 persones respecte a 2019

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de desembre a la Marina Alta, desé mes de crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Publicat el segon l'Informe sobre l'Impacte Socioeconòmic del Covid-19 a la Marina Alta, amb la situació a la fi de novembre

Ja està disponible per a la seua descàrrega l'actualització de l'informe sobre l'Impacte Socioeconòmic de la crisi generada per la Covid-19 a la Marina Alta.

La desocupació registrada va augmentar en 593 persones, la qual cosa porta la xifra d'aturats fins als 13.810, el pitjor novembre des de 2015

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de novembre a la Marina Alta, nové mes de crisi sanitària provocada per la COVID-19.

La desocupació torna a pujar a l'octubre: ja hi ha 13.217 aturats a la Marina Alta

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes d'octubre a la Marina Alta, huité mes de crisi sanitària provocada per la COVID-19.

L'atur augmenta al setembre en més de 5 punts percentuals a la Marina Alta mentre que disminueix en la Comunitat Valenciana i pràcticament es manté a la província d'Alacant

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de setembre a la Marina Alta, a 7 mesos de crisi sanitària provocada per la COVID-19.

L'afiliació disminueix en tot just 476 persones, el menor descens a l'agost dels últims 6 anys

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes d'agost a la Marina Alta, davant la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

El mercat laboral recupera 3.180 afiliats, el major augment en aquest mes en els últims 10 anys

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia, els resultats de les xifres d'ocupació el mes de juliol la Marina Alta, davant la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

L'atur registrat continua creixent al juny: 148 aturats més fins als 13.491

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia, els resultats de les xifres d'ocupació el mes de juny a la Marina Alta, davant la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

El nombre de desocupats baixa el seu ritme de creixement al maig i augmenta en un 1,4% respecte a abril

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia, els resultats de les xifres d'ocupació el mes de maig a la Marina Alta, davant la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Publicat el primer Informe sobre l'Impacte Socioeconòmic del Covid-19 a la Marina Alta

Ja està disponible per a la seva descàrrega el primer informe sobre l'Impacte Socioeconòmic de la crisi generada per la Covid-19 a la Marina Alta.

Al voltant de 24 de cada 100 treballadors s'hauran vist afectats per un ERTO a la Marina Alta.

L'Observatori Marina Alta analitza les mesures especials adoptades per les empreses i autònoms davant la situació d'alarma sanitària provocada per la COVID-19.

Abril finalitza amb un augment de 1.385 persones desocupades a la Marina Alta

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia, els resultats de les xifres d'ocupació el mes d'abril a la Marina Alta, davant la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Desconfinament a la Marina Alta

L'Observatori Marina Alta analitza els primers passos en el desconfinamiento dels habitants de la Marina Alta davant la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

La ràtio de contagi a la Marina Alta es manté en el 1,03

L'Observatori Marina Alta analitza dades sobre contagis, defuncions i taxes d'infectats del coronavirus COVID-19 en els habitants de la Marina Alta.

Primers efectes de la crisi sanitària en el mercat de treball

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia, els resultats de les xifres d'afiliats, desocupats i contractes a la Marina Alta davant la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Col·lectius vulnerables: situació laboral a la Marina Alta

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia, la situació laboral que actualment pateixen els col·lectius vulnerables: dones, joves (menors de 25 anys), parats de llarga duració, estrangers i amb diversitat funcional.

Sabies que en la Marina Alta...?

L'Observatori Marina Alta ressalta dades curioses i cridaneres sobre indicadors rellevants de la comarca en àrees com a demografia i condicions de vida, territori o sectors productius i ocupació.

L'Observatori Marina Alta publica l'última actualització d'enguany

La web de L'Observatori Marina Alta, font oficial de dades sobre la Comarca i els seus 33 municipis, llança una nova actualització comptant ja amb 80 indicadors.

En l'últim any, a la Marina Alta han hagut 22 incendis, dels quals la meitat han sigut intencionats

L'Observatori Marina Alta, entitat CREAMA que recull en el seu web totes les dades estadístiques sobre la nostra comarca i els municipis que la integren, llança una nova infografia amb dades referides a l'entorn mediambiental amb el qual convivim.

CREAMA es reuneix en la UA amb els diferents Pactes Territorials per l'Ocupació de la província d'Alacant

CREAMA es reuneix en la Universitat d'Alacant amb els diferents Pactes i Acords Territorials per l'Ocupació de la província d'Alacant juntament amb l'equip del Vicerectorat d'Estudiants i Ocupació en una jornada per a presentar els Projectes Experimentals i orientacions per a elaborar les estratègies territorials per al foment de l'ocupació 2019-2020…

CREAMA reforça el debat sobre l'ocupació a la Marina Alta amb el 4t Fòrum Ciutadà

Aquest dimecres 26 de Setembre, va tindre lloc la 4a edició del Fòrum Ciutadà per l'Ocupació a la Marina Alta, organitzat per CREAMA dins de l'Acord Territorial per l'Ocupació i el Desenvolupament Local de la Marina Alta en el qual participen 23 municipis a més de 13 entitats privades i agents socials de la Marina Alta…

L'Observatori celebra la 3a reunió informativa sobre la utilitat i ús de la web

L'Observatori Marina Alta, portal d'informació de dades socioeconòmiques sobre La Marina Alta i els seus 33 municipis -https://observatorimarinaalta.org-, contínua en la seua tasca de donar a conéixer la seua eina web als agents territorials i a la ciutadania en general, i ha celebrat en CREAMA Pego el 04/09/2019 la tercera d'una sèrie de reunions…

Ús TIC i nivell tecnològic del teixit empresarial de la Marina Alta

Les empreses de la comarca cada dia estan més connectades tecnològicament, encara que queda molt camí per recórrer. El nivell de desenvolupament TIC és un indicador de competitivitat empresarial, d'ací la importància de mesurar el nivell de les empreses de la Marina Alta per a identificar les futures línies de millora en aquesta àrea.

L'Observatori Marina Alta analitza les últimes dades d'ocupació disponibles

Segons dades de l'Observatori, en el segon trimestre de 2019, seguint la tendència tradicional del mercat de treball, augmenta el nombre de contractes, superant fins i tot als demandants en el sector serveis i en l'agricultura; i mantenint xifres molt similars entre nous contractes i demandants en…

L’Observatori Marina Alta actualitza el contingut de la web amb noves dades i la inclusió de nous indicadors estratègics

L'Observatori Marina Alta llança una nova actualització del seu web amb la inclusió de nous indicadors en les àrees de Mercat de Treball i Pressupostos i Equipaments locals, a més de l'actualització dels ja existents amb les últimes dades disponibles.

Continuem la fase de reunions informatives sobre la utilitat i ús de la web

L'Observatori Marina Alta continua la fase de reunions informatives sobre la utilitat i maneig del seu web. Aquesta vegada va ser CREAMA Benissa la seu on es va convocar la reunió informativa sobre la utilitat i maneig de la web. Van ser 18 persones de Benissa, Calp, Teulada i altres…

Iniciem reunions informatives sobre la utilitat i ús de la web

L'Observatori Marina Alta inicia la fase de reunions informatives sobre la utilitat i ús del seu web. Iniciem reunions informatives sobre la utilitat i ús del seu web. Hem celebrat la primera d'una sèrie de reunions amb agents clau…

La Veu d'Ondara entrevista a l'equip de l'Observatori Marina Alta

Toni Marí, periodista i director de la Veu d’Ondara, va entrevistar divendres passat 5 de juny a l'equip de l'Observatori Marina Alta en el programa “Taula de Convidats, versió actualitat”.

Així ha canviat el mapa municipal de la Marina Alta

L’Observatori Marina Alta, font oficial de dades sobre La Marina Alta i els seus 33 municipis, ha publicat en l'apartat de “Informes Sectorials” de la seua pàgina web, una anàlisi en clau comarcal dels resultats electorals del passat 26 de maig.

L'Observatori Marina Alta llança una nova actualització del seu web

L’Observatori Marina Alta, font oficial de dades sobre La Marina Alta i els seus 33 municipis, acaba de renovar el seu web https://www.observatorimarinaalta.org amb noves dades i un disseny renovat per a millorar l'experiència de l'usuari i...

L'interior de la Marina Alta: exemple de despoblació

L'Observatori Marina Alta analitza en l'apartat de “Informes Sectorials” del seu web les últimes dades sobre la demografia de la nostra comarca, amb aspectes com la distribució de la població, l'edat mitjana…

L'Atur a la Marina Alta baixa 4 punts en 2 anys

L'Observatori Marina Alta acaba de publicar en el seu web les últimes dades sobre la taxa d'atur existent a la nostra comarca, detallats a nivell municipal i desagregats per gènere, edat i sector d'activitat…

L'Observatori Marina Alta contínua amb la seua tasca de facilitar dades estadístiques a la Comarca

L'Observatori Marina Alta comença el seu segon any de vida amb l'objectiu clar de convertir-se en una eina de consulta clau per als i les agents del territori i per a qualsevol persona…

CREAMA consolida el Fòrum Ciutadà per l'Ocupació a la Marina Alta amb un gran èxit de participació

Aquest dimecres 26 de Setembre, va tindre lloc la 3a edició del Fòrum Ciutadà per l'Ocupació a la Marina Alta, organitzat per CREAMA dins de l'Acord Territorial per l'Ocupació i…

CREAMA celebra la 2a Edició del Fòrum Ciutadà per l'Ocupació en la Marina Alta

El dijous 28 de juny, CREAMA va celebrar una nova edició del Fòrum Ciutadà per l'Ocupació en la Marina Alta. Este esdeveniment s'engloba dins de l'Acord Territorial per l'Ocupació i el Desenvolupament Local de la Marina Alta en...

CREAMA reactiva el Fòrum Ciutadà amb nous projectes per a la comarca

El Fòrum Ciutadà per l'Ocupació en la Marina Alta, celebrat Al Setembre de 2017, tindrà la seua continuïtat durant este mes de Juny amb l'objectiu d'avançar en la definició de les estratègies que s'ha de seguir per a un desenvolupament sostenible de la nostra comarca...

Fòrum-Observatori de la Marina Alta celebra les seues Jornades Participatives

Este pasado jueves, 31 de mayo, se celebró la Jornada Participativa convocada por el equipo del proyecto Foro-Observatorio, dentro del programa de Proyectos Experimentales que se están llevando a cabo por el Acuerdo Comarcal por el Empleo…

Primers passos per a la creació de l'Observatori Marina Alta

Durant el mes d'abril, l'equip de l'Observatori ha dut a terme les primeres accions de les programades dins del projecte experimental Fòrum-Ciutadà- Observatori liderat per Creama...

caValencià