Notícies

 • Tot
 • Coronavirus
 • COVID-19
 • Fòrum Ciutadà
 • Fòrum Observatori
 • Jornades
 • mercat laboral
 • Notícia
 • Notícies
 • Pandèmia
 • Tecnologia

La Marina Alta baixa la taxa d'atur al 12,1%

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes d'abril a la Marina Alta. La taxa de desocupació a la comarca descendeix al 12,06% amb 8.494 persones, una xifra que representa la millor dada d'abril de desocupació dels últims 16 anys.

La Marina Alta aconsegueix 61.183 afiliats en un març extraordinari

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de març a la Marina Alta. La comarca aconsegueix 61.183 afiliats en un març extraordinari.

L'atur baixa en 93 persones al febrer a la Marina Alta i el mercat laboral gana 865 cotitzadors

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de febrer a la Marina Alta. El mercat laboral registra valors positius tant en afiliats, desocupats com a contractació.

Bona arrancada d'any per a l'ocupació a la Marina Alta, però amb matisos

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de gener a la Marina Alta. Bona arrancada d'any per a l'ocupació, però amb matisos. 2024 ha començat amb augments de l'atur i caiguda de l'ocupació.

L'atur baixa aquest 2023 un 8% anual a la Marina Alta, encara que tanca desembre amb augments de demandants d'ocupació

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de desembre a la Marina Alta. L'atur baixa aquest 2023 un 8% anual a la Marina Alta, encara que tanca desembre amb augments de demandants d'ocupació.

El perfil demogràfic remarca tendències marcades a la Marina Alta

L'Observatori Marina Alta a través de l'anàlisi del cens anual de població 2023 analitza el perfil demogràfic de la comarca i remarca tendències marcades a la Marina Alta.

Novament l'atur augmenta i la creació d'ocupació baixa al novembre a la Marina Alta

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de novembre a la Marina Alta. Novament l'atur augmenta i la creació d'ocupació baixa al novembre a la Marina Alta.

Les últimes dades sobre les Persones amb Diversitat Funcional

L'Observatori Marina Alta en commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, s'evidencien dades significatives que reflecteixen la realitat d'aquest col·lectiu a la Marina Alta.

Les últimes dades sobre la violència de gènere conviden a la reflexió

L'Observatori Marina Alta analitza les dades sobre la violència contra la dona. Encara que les denúncies per violència de gènere disminueixen, les ordres de protecció i delictes augmenten. Un recordatori que la lluita contra la violència de gènere ha de continuar.

L'Observatori Marina Alta ha sigut seleccionat com un dels 50 millors datasets amb propòsit social de 2023

L'Observatori Marina Alta ha sigut seleccionat com un dels 50 millors datasets amb propòsit social de 2023. Es tracta d'una iniciativa a nivell nacional on s'han recollit els millors conjunts de dades amb enfocament social.

De nou augmenta l'atur a l'octubre i cau l'afiliació, la seua major caiguda des de setembre de 2022 i major caiguda en un octubre des de 2018

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes d'octubre a la Marina Alta. De nou augmenta l'atur a l'octubre i cau l'afiliació, la seua major caiguda des de setembre de 2022 i major caiguda en un octubre des de 2018.

Cau al setembre l'afiliació i augmenta l'atur a la Marina Alta, però amb les variacions més favorables en aquest mes de la sèrie històrica

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de setembre a la Marina Alta. Cau l'afiliació i augmenta l'atur a la Marina Alta, però amb les variacions més favorables en aquest mes de la sèrie històrica.

L'atur es manté, però cauen les afiliacions i les contractacions es desplomen a la Marina Alta

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes d'agost a la Marina Alta. L'atur es manté, però cauen les afiliacions i les contractacions es desplomen a la Marina Alta.

PACTE’MA. Potència la visibilitat dels seus projectes a través de Telegram

PACTE’MA. potencia la visibilitat dels seus projectes d'innovació a través de Telegram. Per a mantindre actualitzada a la ciutadania de primera mà.

Es manté la senda de creixement de l'ocupació a la Marina Alta, però amb símptomes d'alentiment

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de juliol a la Marina Alta. Es manté la senda de creixement de l'ocupació a la Marina Alta, però amb símptomes d'alentiment.

Contínua el creixement d'ocupació: augment de l'ocupació i caiguda de l'atur al juny

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de juny a la Marina Alta. Es continua mostrant una tendència de millora en el nostre mercat de treball.

Maig crea 344 llocs de treball i porta la xifra de treballadors fins als 62.427

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral del mes de maig a la Marina Alta. En l'últim mes, s'han creat 344 ocupacions i s'ha aconseguit la xifra de 62.427 persones treballadores.

L'ocupació creix per tercer mes consecutiu a la Marina Alta, aconseguint la millor xifra d'afiliats en un mes d'abril

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes d'abril a la Marina Alta. L'ocupació creix per tercer mes consecutiu a la Marina Alta, aconseguint la millor xifra d'afiliats en un mes d'abril.

Així queda el mapa municipal de la Marina Alta amb els resultats de les eleccions del 28M

24 majories absolutes s'han aconseguit després de les eleccions municipals del 28M, dels 33 municipis que conformen la Marina Alta.

L'atur registrat cau al març en 184 persones i manté la senda positiva respecte a l'any anterior amb 1.000 demandants menys

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de març a la Marina Alta. La Setmana Santa redueix en 184 els aturats de març i impulsa l'ocupació amb 1.896 nous cotitzadors.

Creama celebra la V edició del Fòrum Ciutadà per l'Ocupació a la Marina Alta

El Fòrum Ciutadà va comptar amb prop del mig centenar de participants entre representants polítics, sindicals, empresarials, laborals, AEDLs i ciutadania.

L'ocupació es reactiva a la Marina Alta amb 628 ocupats nous i 104 demandants d'ocupació menys, deixant el millor febrer de la sèrie històrica

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de febrer a la Marina Alta. L'ocupació es reactiva a la Marina Alta amb 628 ocupats nous.

El Fòrum Ciutadà de La Marina Alta compleix la seua 5a edició el pròxim 14 de març

Creama i Pacte’MA. organitzen l'acte, que se celebrarà a Benissa, i servirà per a donar participació a la ciutadania comarcal en el disseny de les estratègies sobre sostenibilitat a la Marina Alta.

L'atur creix al gener de 2023 en 131 persones

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de gener a la Marina Alta. L'arrancada de l'any deixa 1.090 ocupacions menys a la Marina Alta.

Evolució plana de l'afiliació i l'atur a desembre

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de desembre a la Marina Alta, amb una evolució plana de l'ocupació a la Marina Alta.

Reunió d'Observatoris per a mesurar el desenvolupament dels ODS en els municipis

II Reunió entre diferents Observatoris Socioeconòmics per a avaluar el grau de compliment dels ODS a través del treball coordinat en l'elaboració d'un llistat comú d'indicadors ODS.

L'atur es redueix al novembre en 597 persones a la Marina Alta i cau al nivell més baix en aquest mes de la sèrie històrica

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de novembre a la Marina Alta, on es comprova que l'ocupació aguanta a la Marina Alta, s'estanca l'afiliació i l'atur baixa en 597 persones.

Informe sobre la Responsabilitat Social en el Teixit Empresarial de la Marina Alta

Disponible per a la seua descàrrega l'informe sobre la Caracterització del teixit empresarial de la Marina Alta en matèria de Responsabilitat Social i Desenvolupament Ambiental

La Marina Alta recull a l'octubre el major augment d'atur registrat de la província d'Alacant, per darrere de la Marina Baixa

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes d'octubre a la Marina Alta, on es comprova la major pujada de l'atur registrat de la província d'Alacant per darrere de la Marina Baixa.

Efecte post-estiu Marina Alta: pugen els demandants i baixen les afiliacions

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de setembre a la Marina Alta, on es comprova l'efecte post-estiu a la comarca: pugen els demandants i baixen les afiliacions.

La desocupació continua pujant tant en la Comunitat Valenciana com a la província d'Alacant mentre que cau lleument a la Marina Alta

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de juliol a la Marina Alta. La Marina Alta augmenta els seus afiliats i descendeixen els demandants d'ocupació, mentre que en el conjunt nacional es frena la creació d'ocupació.

La Marina Alta augmenta els seus afiliats i descendeixen els demandants d'ocupació, mentre que en el conjunt nacional es frena la creació d'ocupació

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de juliol a la Marina Alta. La Marina Alta augmenta els seus afiliats i descendeixen els demandants d'ocupació, mentre que en el conjunt nacional es frena la creació d'ocupació.

Evolució positiva de l'ocupació. La marina Alta crea 1.985 ocupacions aconseguint la xifra d'afiliació més alta en un mes de juny

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de juny a la Marina Alta. L'inici de la campanya d'estiu a nivell turístic ha contribuït positivament perquè juny tancara amb la creació de 1.985 ocupacions a la Marina Alta.

Arranquen les Jornades d'Intercanvi d'Experiències entre Observatoris Socioeconòmics Locals

Aquest dimarts es va inaugurar el Programa d'Intercanvi d'Experiències entre Observatoris locals de la Comunitat Valenciana, una iniciativa demandada pels propis Observatoris.

Contínua la senda positiva en el mercat laboral. Creix l'ocupació, l'atur baixa i la contractació indefinida creix un 8% a la Marina Alta

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de maig a la Marina Alta. Contínua la senda positiva en el mercat laboral. Creix l'ocupació, l'atur baixa i la contractació indefinida creix un 8% a la Marina Alta.

10.065 persones parades a l'abril, la xifra més baixa d'aquest mes de la sèrie històrica

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes d'abril a la Marina Alta. L'atur disminueix a l'abril en 370 persones a la Marina Alta, situant-se en 10.065 aturats, la xifra més baixa d'un mes d'abril de la sèrie històrica.

L'atur cau al març en 252 persones a la Marina Alta, un 2,36% menys que al febrer

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de març a la Marina Alta. L'atur cau al març en 252 persones a la Marina Alta, la qual cosa suposa un 2,36% menys que al febrer, situant-se en els 10.435 aturats.

COVID-19

L'Observatori Marina Alta informa i analitza els últims avanços de la pandèmia per a conéixer l'evolució que diàriament publica el Ministeri de Sanitat.

Febrer aconsegueix les 55.716 ocupacions a la Marina Alta, amb rècord històric de contractes fixos que suposen prop del 37%

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de febrer a la Marina Alta. El 36,69% de les contractacions durant el mes de febrer són indefinides enfront del 18,62% que representava el mateix mes del 2021.

Actualització de l'informe sobre la Transformació Digital de les empreses a la Marina Alta

L'Observatori Marina Alta publica l'actualització de l'informe sobre la transformació digital de les empreses de la Marina Alta. El 37% de les empreses de la Marina Alta realitzen vendes en línia dels seus productes.

L'atur registrat cau a nivells històrics a la Marina Alta en un mes en què els contractes indefinits suposen el 29%

L'Observatori Marina Alta analitza en la seva última infografia el mercat laboral el mes de gener a la Marina Alta. L'atur registrat cau a nivells històrics, en un mes en què els contractes indefinits suposen el 29%.

Més de la meitat dels demandants d'ocupació a la Marina Alta són de llarga duració

Actualment, el col·lectiu d'aturats de llarga duració suposa el 55% del total d'aquest col·lectiu. La Marina Alta va tancar 2021 amb 6.233 demandants d'ús de llarga duració (+365 dies) dels 11.257 demandants d'ocupació totals.

La Marina Alta tanca 2021 amb més de 3.000 ocupacions recuperades respecte a desembre de l'any passat

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral del mes de desembre a la Marina Alta. La Marina Alta tanca 2021 amb més de 3.000 ocupacions recuperades respecte a desembre de l'any passat. Contínua la baixada en el nombre d'aturats.

Tercera actualització de l'Informe sobre l'Impacte de la Covid-19 a la Marina Alta amb dades de novembre 2021

Ja està disponible per a la seva descàrrega el tercer informe sobre l'Impacte Socioeconòmic de la crisi generada per la Covid-19 a la Marina Alta.

Novembre 2021: Dades per a creure en la recuperació del mercat laboral

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de novembre a la Marina Alta. Novembre 2021: Dades per a creure en la recuperació del mercat laboral

Bones dades del mercat laboral, l'atur creix un 2,86%, el menor augment en un mes d'octubre, al costat d'una pujada excepcional de l'afiliació

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral del mes d'octubre a la Marina Alta. Bones dades del mercat laboral, l'atur creix un 2,86%, el menor augment en un mes d'octubre, al costat d'una pujada excepcional de l'afiliació.

L'atur descendeix en 472 persones respecte a setembre 2019 a la Marina Alta. El millor setembre de la sèrie històrica

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de setembre a la Marina Alta. L'atur descendeix en 472 persones respecte a setembre 2019. El millor setembre de la sèrie històrica.

Agost deixa bones xifres en el mercat laboral: estabilitat de l'atur i caiguda esperada de l'afiliació a la Marina Alta

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes d'agost a la Marina Alta. Bones xifres en el mercat laboral: estabilitat de l'atur i caiguda esperada de l'afiliació a la Marina Alta.

L'ocupació augmenta al juliol fins als 60.590 afiliats i supera els nivells previs a la covid-19

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral al mes de juliol a la Marina Alta. Es mantenen les bones dades al juliol, caiguda del 4,2% de l'atur a la Marina Alta.

L'atur baixa a la Marina Alta en 1.099 persones al juny, nou rècord de caiguda mensual de la sèrie històrica

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de juny a la Marina Alta. L'avanç de la vacunació dóna un respir al mercat laboral al juny.

El paper de la dona en el mercat de treball de La Marina Alta

L'Observatori Marina Alta analitza la situació de les dones en el mercat de treball de La Marina Alta. Una anàlisi centrada en els aspectes més rellevants de la situació de la dona en el mercat de treball en l'últim trimestre.

Contínua el descens de l'atur a la Marina Alta. La desocupació registra al maig la major caiguda en aquest mes

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de maig a la Marina Alta. L'atur continua descendint a la Marina Alta, sent 780 el nombre de persones que han trobat ocupació entre març i abril.

Descendeix l'atur a la Marina Alta per segon mes consecutiu

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes d'abril a la Marina Alta. Millora l'ocupació gràcies a la relaxació de les restriccions i a l'avanç de la vacunació.

Bona dada d'atur al març, amb activació de la contractació i caiguda d'ERTO

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de març a la Marina Alta, un any després de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Un mal febrer eleva l'atur per damunt dels 14.800 i augmenta fins als 3.761 els ERTO

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de febrer a la Marina Alta, un any després de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Conseqüències de la pandèmia, un 30% més d'aturats i un 30% menys de contractes al gener de 2021 respecte al mateix mes de 2020

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de gener a la Marina Alta, onzé mes de crisi sanitària provocada per la COVID-19.

L'ocupació acaba l'any amb un augment de l'atur de 3.067 persones i amb un descens de l'afiliació de 1.472 persones respecte a 2019

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de desembre a la Marina Alta, desé mes de crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Publicat el segon l'Informe sobre l'Impacte Socioeconòmic del Covid-19 a la Marina Alta, amb la situació a la fi de novembre

Ja està disponible per a la seua descàrrega l'actualització de l'informe sobre l'Impacte Socioeconòmic de la crisi generada per la Covid-19 a la Marina Alta.

La desocupació registrada va augmentar en 593 persones, la qual cosa porta la xifra d'aturats fins als 13.810, el pitjor novembre des de 2015

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de novembre a la Marina Alta, nové mes de crisi sanitària provocada per la COVID-19.

La desocupació torna a pujar a l'octubre: ja hi ha 13.217 aturats a la Marina Alta

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes d'octubre a la Marina Alta, huité mes de crisi sanitària provocada per la COVID-19.

L'atur augmenta al setembre en més de 5 punts percentuals a la Marina Alta mentre que disminueix en la Comunitat Valenciana i pràcticament es manté a la província d'Alacant

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes de setembre a la Marina Alta, a 7 mesos de crisi sanitària provocada per la COVID-19.

L'afiliació disminueix en tot just 476 persones, el menor descens a l'agost dels últims 6 anys

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia el mercat laboral el mes d'agost a la Marina Alta, davant la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

El mercat laboral recupera 3.180 afiliats, el major augment en aquest mes en els últims 10 anys

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia, els resultats de les xifres d'ocupació el mes de juliol la Marina Alta, davant la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

L'atur registrat continua creixent al juny: 148 aturats més fins als 13.491

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia, els resultats de les xifres d'ocupació el mes de juny a la Marina Alta, davant la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

El nombre de desocupats baixa el seu ritme de creixement al maig i augmenta en un 1,4% respecte a abril

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia, els resultats de les xifres d'ocupació el mes de maig a la Marina Alta, davant la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Publicat el primer Informe sobre l'Impacte Socioeconòmic del Covid-19 a la Marina Alta

Ja està disponible per a la seva descàrrega el primer informe sobre l'Impacte Socioeconòmic de la crisi generada per la Covid-19 a la Marina Alta.

Al voltant de 24 de cada 100 treballadors s'hauran vist afectats per un ERTO a la Marina Alta.

L'Observatori Marina Alta analitza les mesures especials adoptades per les empreses i autònoms davant la situació d'alarma sanitària provocada per la COVID-19.

Abril finalitza amb un augment de 1.385 persones desocupades a la Marina Alta

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia, els resultats de les xifres d'ocupació el mes d'abril a la Marina Alta, davant la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Desconfinament a la Marina Alta

L'Observatori Marina Alta analitza els primers passos en el desconfinamiento dels habitants de la Marina Alta davant la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

La ràtio de contagi a la Marina Alta es manté en el 1,03

L'Observatori Marina Alta analitza dades sobre contagis, defuncions i taxes d'infectats del coronavirus COVID-19 en els habitants de la Marina Alta.

Primers efectes de la crisi sanitària en el mercat de treball

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia, els resultats de les xifres d'afiliats, desocupats i contractes a la Marina Alta davant la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Col·lectius vulnerables: situació laboral a la Marina Alta

L'Observatori Marina Alta analitza en la seua última infografia, la situació laboral que actualment pateixen els col·lectius vulnerables: dones, joves (menors de 25 anys), parats de llarga duració, estrangers i amb diversitat funcional.

Sabies que en la Marina Alta...?

L'Observatori Marina Alta ressalta dades curioses i cridaneres sobre indicadors rellevants de la comarca en àrees com a demografia i condicions de vida, territori o sectors productius i ocupació.

L'Observatori Marina Alta publica l'última actualització d'enguany

La web de L'Observatori Marina Alta, font oficial de dades sobre la Comarca i els seus 33 municipis, llança una nova actualització comptant ja amb 80 indicadors.

En l'últim any, a la Marina Alta han hagut 22 incendis, dels quals la meitat han sigut intencionats

L'Observatori Marina Alta, entitat CREAMA que recull en el seu web totes les dades estadístiques sobre la nostra comarca i els municipis que la integren, llança una nova infografia amb dades referides a l'entorn mediambiental amb el qual convivim.

CREAMA es reuneix en la UA amb els diferents Pactes Territorials per l'Ocupació de la província d'Alacant

CREAMA es reuneix en la Universitat d'Alacant amb els diferents Pactes i Acords Territorials per l'Ocupació de la província d'Alacant juntament amb l'equip del Vicerectorat d'Estudiants i Ocupació en una jornada per a presentar els Projectes Experimentals i orientacions per a elaborar les estratègies territorials per al foment de l'ocupació 2019-2020…

CREAMA reforça el debat sobre l'ocupació a la Marina Alta amb el 4t Fòrum Ciutadà

Aquest dimecres 26 de Setembre, va tindre lloc la 4a edició del Fòrum Ciutadà per l'Ocupació a la Marina Alta, organitzat per CREAMA dins de l'Acord Territorial per l'Ocupació i el Desenvolupament Local de la Marina Alta en el qual participen 23 municipis a més de 13 entitats privades i agents socials de la Marina Alta…

L'Observatori celebra la 3a reunió informativa sobre la utilitat i ús de la web

L'Observatori Marina Alta, portal d'informació de dades socioeconòmiques sobre La Marina Alta i els seus 33 municipis -https://observatorimarinaalta.org-, contínua en la seua tasca de donar a conéixer la seua eina web als agents territorials i a la ciutadania en general, i ha celebrat en CREAMA Pego el 04/09/2019 la tercera d'una sèrie de reunions…

Ús TIC i nivell tecnològic del teixit empresarial de la Marina Alta

Les empreses de la comarca cada dia estan més connectades tecnològicament, encara que queda molt camí per recórrer. El nivell de desenvolupament TIC és un indicador de competitivitat empresarial, d'ací la importància de mesurar el nivell de les empreses de la Marina Alta per a identificar les futures línies de millora en aquesta àrea.

L'Observatori Marina Alta analitza les últimes dades d'ocupació disponibles

Segons dades de l'Observatori, en el segon trimestre de 2019, seguint la tendència tradicional del mercat de treball, augmenta el nombre de contractes, superant fins i tot als demandants en el sector serveis i en l'agricultura; i mantenint xifres molt similars entre nous contractes i demandants en…

L’Observatori Marina Alta actualitza el contingut de la web amb noves dades i la inclusió de nous indicadors estratègics

L'Observatori Marina Alta llança una nova actualització del seu web amb la inclusió de nous indicadors en les àrees de Mercat de Treball i Pressupostos i Equipaments locals, a més de l'actualització dels ja existents amb les últimes dades disponibles.

Continuem la fase de reunions informatives sobre la utilitat i ús de la web

L'Observatori Marina Alta continua la fase de reunions informatives sobre la utilitat i maneig del seu web. Aquesta vegada va ser CREAMA Benissa la seu on es va convocar la reunió informativa sobre la utilitat i maneig de la web. Van ser 18 persones de Benissa, Calp, Teulada i altres…

Iniciem reunions informatives sobre la utilitat i ús de la web

L'Observatori Marina Alta inicia la fase de reunions informatives sobre la utilitat i ús del seu web. Iniciem reunions informatives sobre la utilitat i ús del seu web. Hem celebrat la primera d'una sèrie de reunions amb agents clau…

La Veu d'Ondara entrevista a l'equip de l'Observatori Marina Alta

Toni Marí, periodista i director de la Veu d’Ondara, va entrevistar divendres passat 5 de juny a l'equip de l'Observatori Marina Alta en el programa “Taula de Convidats, versió actualitat”.

Així ha canviat el mapa municipal de la Marina Alta

L’Observatori Marina Alta, font oficial de dades sobre La Marina Alta i els seus 33 municipis, ha publicat en l'apartat de “Informes Sectorials” de la seua pàgina web, una anàlisi en clau comarcal dels resultats electorals del passat 26 de maig.

L'Observatori Marina Alta llança una nova actualització del seu web

El Observatori Marina Alta, fuente oficial de datos sobre La Marina Alta y sus 33 municipios, acaba de renovar su web https://observatorimarinaalta.org con nuevos datos y un diseño renovado para mejorar la experiencia del usuario y facilitar la obtención de información estadística sobre la comarca…

L'interior de la Marina Alta: exemple de despoblació

L'Observatori Marina Alta analitza en l'apartat de “Informes Sectorials” del seu web les últimes dades sobre la demografia de la nostra comarca, amb aspectes com la distribució de la població, l'edat mitjana…

L'Atur a la Marina Alta baixa 4 punts en 2 anys

L'Observatori Marina Alta acaba de publicar en el seu web les últimes dades sobre la taxa d'atur existent a la nostra comarca, detallats a nivell municipal i desagregats per gènere, edat i sector d'activitat…

L'Observatori Marina Alta contínua amb la seua tasca de facilitar dades estadístiques a la Comarca

L'Observatori Marina Alta comença el seu segon any de vida amb l'objectiu clar de convertir-se en una eina de consulta clau per als i les agents del territori i per a qualsevol persona…

CREAMA consolida el Fòrum Ciutadà per l'Ocupació a la Marina Alta amb un gran èxit de participació

Aquest dimecres 26 de Setembre, va tindre lloc la 3a edició del Fòrum Ciutadà per l'Ocupació a la Marina Alta, organitzat per CREAMA dins de l'Acord Territorial per l'Ocupació i…

CREAMA celebra la 2a Edició del Fòrum Ciutadà per l'Ocupació en la Marina Alta

El dijous 28 de juny, CREAMA va celebrar una nova edició del Fòrum Ciutadà per l'Ocupació en la Marina Alta. Este esdeveniment s'engloba dins de l'Acord Territorial per l'Ocupació i el Desenvolupament Local de la Marina Alta en...

CREAMA reactiva el Fòrum Ciutadà amb nous projectes per a la comarca

El Fòrum Ciutadà per l'Ocupació en la Marina Alta, celebrat Al Setembre de 2017, tindrà la seua continuïtat durant este mes de Juny amb l'objectiu d'avançar en la definició de les estratègies que s'ha de seguir per a un desenvolupament sostenible de la nostra comarca...

Fòrum-Observatori de la Marina Alta celebra les seues Jornades Participatives

Aquest passat dijous, 31 de maig, es va celebrar la Jornada Participativa convocada per l'equip del projecte Fòrum-Observatori, dins del programa de Projectes Experimentals que s'estan duent a terme per l'Acord Comarcal per l'Ocupació…

Primers passos per a la creació de l'Observatori Marina Alta

Durant el mes d'abril, l'equip de l'Observatori ha dut a terme les primeres accions de les programades dins del projecte experimental Fòrum-Ciutadà- Observatori liderat per Creama...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el sitio web. Más información en Política de cookies...

ACCEPTAR
Avís de cookies
caValencià