L'Observatori Marina Alta contínua amb la seua tasca de facilitar dades estadístiques a la Comarca

L'Observatori Marina Alta comença el seu segon any de vida amb l'objectiu clar de convertir-se en una eina de consulta clau per als i les agents del territori i per a qualsevol persona interessada a conéixer dades estadístiques rellevants de la comarca.

A través de la web https://www.observatorimarinaalta.org es pretén obrir una finestra a tot aquell usuari/a perquè, amb caràcter professional o social, puga obtindre d'una manera clara, senzilla i, sobretot, ràpida informació socioeconòmica i laboral de la Marina Alta i els seus 33 municipis.

Tant és així, que, com a novetat, s'ha posat a la disposició de tot el públic, un formulari en la pròpia pàgina web perquè es puga sol·licitar informació estadística sobre qualsevol àrea o temàtica d'interés, de forma totalment gratuïta.

Cal recordar que l'Observatori MA s'engloba dins del marc de l'Acord Comarcal en Matèria d'Ocupació i Desenvolupament Local a la Marina Alta, i del programa Avalem Territori que subvenciona el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social a través de Labora.

Dins d'aquest programa també es troben els projectes “Hub Tecnològic” i “Punt Nàutic”, que pretenen consolidar-se com una realitat atemporal que oferisca servei als diferents agents socials i econòmics de la comarca, així com a tota la seua ciutadania, contribuint al desenvolupament socioeconòmic, laboral i social del nostre territori.

La informació dels projectes està disponible a través de les seues respectives pàgines web en les quals es pot consultar en què consisteix cadascun d'ells i els avanços realitzats fins al moment.

www.xarxaagricola.org

www.nauticmarinaalta.org

www.observatorimarinaalta.org

Des de Creama, com a entitat que alberga la secretaria tècnica del Pacte, es considera que els tres projectes són necessaris i molt beneficiosos per al desenvolupament sostenible de la comarca.

Com podem ajudar-te?

Contacta amb nosaltres a través del següent formulari i fes-nos arribar la teva pregunta.

caValencià