L'Observatori Marina Alta llança una nova actualització del seu web

L’Observatori Marina Alta, font oficial de dades sobre La Marina Alta i els seus 33 municipis, acaba de renovar el seu web https://www.observatorimarinaalta.org amb noves dades i un disseny renovat per a millorar l'experiència de l'usuari i facilitar l'obtenció d'informació estadística sobre la comarca, fi última de l'entitat. Es tracta d'una web en constant creixement i actualització, amb el que cada dia es van sumant més indicadors, i noves anàlisis i serveis.

Actualment, l’Observatori Marina Alta ofereix dades de més de 40 indicadors sobre demografia i condicions de vida, territori i medi ambient, mercat de treball, turisme i serveis, teixit empresarial, agricultura, pesca, construcció i habitatge, ús de tecnologies d'informació i comunicació (TIC), pressupostos i equipaments municipals, etc. A més disposa d'un servei de sol·licitud informació personalitzada a través del formulari de contacte, que permet sol·licitar informes sectorials i dades i informació concreta que resulte d'interés i utilitat per a la persona sol·licitant.

Es tracta d'una web totalment accessible, feta des de la comarca, per la comarca i per a la comarca, on qualsevol usuari pot disposar d'una eina de consulta clau, des dels agents del territori fins a qualsevol persona interessada a conéixer dades estadístiques rellevants del nostre territori.

Cal recordar que l’Observatori Marina Alta naix des de Creama i de l'Acord Comarcal en Matèria d'Ocupació i Desenvolupament Local a la Marina Alta (PACTE’MA.) –format per 23 municipis de la comarca i 13 entitats-, i s'engloba dins del programa Avalem Territori que subvenciona el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social a través de Labora.

Com podem ajudar-te?

Contacta amb nosaltres a través del següent formulari i fes-nos arribar la teva pregunta.

caValencià