Iniciem reunions informatives sobre la utilitat i ús de la web

L’Observatori Marina Alta, portal d'informació de dades socioeconòmiques sobre La Marina Alta i els seus 33 municipis -https://www.observatorimarinaalta.org-, ha celebrat la primera d'una sèrie de reunions amb agents clau d'àmbit social, econòmic i laboral amb la intenció de donar a conèixer l'eina, la seva utilitat i ús a través d'una demostració per a facilitar l'obtenció d'informació estadística sobre la comarca i els seus municipis, fi última de l'entitat. Es tracta d'una web en constant creixement i actualització, amb el que cada dia es van sumant més indicadors, i noves anàlisis i serveis.

Aquestes reunions es duran a terme al llarg del territori durant els pròxims mesos per a acostar i mostrar a tota la ciutadania de la comarca una de les eines clau per a conèixer les dades de la Marina Alta.

Actualment, l’Observatori Marina Alta ofereix dades de més de 50 indicadors sobre demografia i condicions de vida, territori i medi ambient, mercat de treball, turisme i serveis, teixit empresarial, agricultura, pesca, construcció i habitatge, ús de tecnologies d'informació i comunicació (TIC), pressupostos i equipaments municipals, etc. A més, disposa d'un servei de sol·licitud d'informació personalitzada a través del formulari de contacte, que permet sol·licitar informes sectorials i dades i informació concreta que resulte d'interès i utilitat per a la persona sol·licitant.

Es tracta d'una web totalment accessible, feta des de la comarca, per la comarca i per a la comarca, on qualsevol usuari pot disposar d'una eina de consulta clau, des dels agents del territori fins a qualsevol persona interessada a conéixer dades estadístiques rellevants del nostre territori.

Cal recordar que l’Observatori Marina Alta naix des de Creama i de l'Acord Comarcal en Matèria d'Ocupació i Desenvolupament Local a la Marina Alta (PACTE’MA.) –format per 23 municipis de la comarca i 13 entitats-, i s'engloba dins del programa Avalem Territori que subvenciona el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social a través de Labora.

Com podem ajudar-te?

Contacta amb nosaltres a través del següent formulari i fes-nos arribar la teva pregunta.

caValencià