La ràtio de contagi a la Marina Alta es manté en el 1,03

La ràtio de contagi a la Marina Alta es manté en el 1,03

CREAMA, a través de l'Observatori Marina Alta, llança una nova infografia amb dades referides a l'evolució de la pandèmia provocada per la COVID-19 quant a casos de persones contagiades i taxa d'incidència.

La visualització del ritme de contagis cada quatre dies mostra una perspectiva més assossegada i realista sobre l'evolució de la pandèmia, que està pròxim als objectius marcats.

La ràtio de contagis a la Marina Alta, entés com la xifra per la qual els casos diagnosticats es multipliquen cada quatre dies, se situa en el 1,03 després d'aquest passat diumenge amb l'últim canvi de criteri de Sanitat.

L'objectiu d'aquesta anàlisi és visualitzar el ritme de creixement dels contagis cada quatre dies. O cosa que és el mateix, per quant es multiplica el número d'infectats diagnosticats cada quatre dies. D'aquesta forma s'eliminen les variacions diàries i es mostra una visió més global.

La visualització dels casos totals puja sense tindre un sostre fix. Es frenarà, però no baixarà mai. També és possible mostrar el canvi amb l'evolució dels nous casos diaris. Conforme es controle la pandèmia (i tenint en compte la quantitat de test que es realitzen), aquesta xifra baixarà. Però, quant? Aqueixa és la resposta que aporta l'anàlisi de la multiplicació dels casos cada quatre dies. Afig una meta: el 1. Un número que implica que els nous casos s'han estancat i per tant marca el control de la pandèmia.

Per a conéixer el gràfic de l'evolució de la ràtio de contagis i altres gràfics sobre la pandèmia, es pot visitar la web de l'Observatori Marina Alta en l'apartat Notícies.

Com podem ajudar-te?

Contacta amb nosaltres a través del següent formulari i fes-nos arribar la teva pregunta.

caValencià