L'Observatori Marina Alta publica l'última actualització d'enguany

L'Observatori Marina Alta http://www.observatorimarinaalta.org llança nous dades en matèria de taxes i índexs per a millorar l'obtenció d'informació estadística sobre la comarca, fi última de l'entitat. Es tracta d'una web en constant creixement i actualització, amb el que cada dia es van sumant més indicadors, i noves anàlisis i serveis.

En aquest cas, s'ofereixen càlculs sobre ràtios de centres culturals, centres d'ensenyament, sanitaris, assistencials i instal·lacions esportives quant a referència d'equipaments o infraestructures. D'altra banda, s'inclouen un elevat nombre d'índexs en l'àrea de demografia, així com en el de mercat de treball.

Amb aquesta actualització, l'Observatori Marina Alta ofereix dades de 80 indicadors sobre demografia i condicions de vida, territori i medi ambient, mercat de treball, turisme i serveis, teixit empresarial, agricultura, pesca, construcció i habitatge, ús de tecnologies d'informació i comunicació (TIC), pressupostos i equipaments municipals, etc. A més, disposa d'un servei de sol·licitud -informació personalitzada- a través del formulari de contacte, que permet sol·licitar informes sectorials i dades i informació concreta que resulte d'interés i utilitat per a la persona sol·licitant.

La informació continguda en la web –observatorimarinaalta.org– és oberta i està disponible per a la seua consulta sense necessitat de registrar-se, on qualsevol usuari pot disposar d'una eina de consulta clau; des dels i les agents del territori fins a qualsevol persona interessada a conéixer dades estadístiques rellevants del nostre territori.

L'Observatori Marina Alta naix des de Creama i de l'Acord Comarcal en Matèria d'Ocupació i Desenvolupament Local a la Marina Alta (PACTE’MA.) –format per 23 municipis de la comarca i 13 entitats-, i s'engloba dins del programa Avalem Territori que subvenciona el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social a través de Labora.

Com podem ajudar-te?

Contacta amb nosaltres a través del següent formulari i fes-nos arribar la teva pregunta.

caValencià