Política de Privacitat

Política de Privacitat

qui recull les dades?

El titular del lloc web https://observatorimarinaalta.org/, ara d'ara endavant Observatori, és el Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l'Activitat de la Marina Alta, d'ara endavant CREAMA, amb domicili social en carretera Dénia-Ondara, 2a rotonda, S/N. CP: 03700 Dénia (Alacant) i CIF: P5306302J.

 

amb qui contactar?

Per a contactar amb CREAMA pot realitzar-ho mitjançant l'adreça de correu electrònic [email protected] o mitjançant el telèfon +34 966 426 012.

 

Protecció de dades

En compliment de la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa l'usuari, article 5 d'aquesta Llei, que les dades introduïdes en els formularis de contacte s'emmagatzemaran en fitxers automatitzats, propietat de CREAMA, als quals se'ls donarà el tractament estipulat per la Llei orgànica de Protecció de Dades.

Per què es recull les dades?

La finalitat del lloc web Observatori és informar sobre dades socioeconòmiques rellevants de la comarca Marina Alta. Per a poder transmetre una informació més detallada es pot requerir dades personals del/de la usuari/a, únicament per a respondre als seus dubtes, o preguntes d'una forma més específica.

A petició de l'usuari/a, se li podrà mantindre informat per mediació de newsletter de totes les notícies que es vagen actualitzant en el lloc web del Observatori.

En cap cas, es realitzarà cap cessió de les dades a altres entitats i tampoc els tractarà o destinarà a cap altra finalitat diferent a l'expressada.

Creama es reserva el dret a modificar sense avís previ els continguts del domini, així com, els termes i les condicions d'aquest avís.

Com es pot exercir la renúncia?

Els titulars de les dades tenen el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seues dades. Poden realitzar la seua sol·licitud a través del telèfon a baix indicat, o bé, per e-mail o per correu ordinari, especificant clarament el motiu de la seua sol·licitud.

Telèfon: +34 966 426 012.

E-mail: [email protected]

Direcció: Carretera Dénia-Ondara, 2ª rotonda, S/N. CP: 03700 Dénia (Alicante)

 

caValencià